Cautare

2550 de rezultate pentru "crima carcea dolj" (3.44 secunde)
"Cand aud lideri musulmani zicand ca aceste caricaturi sunt o crima impotriva unui miliard de credinciosi, imi vine sa raspund ca adevarata crima este aceea fata de 500 de milioane de musulmani care traiesc in saracie, fata de milioanele de copii musulmani exploatati salbatic sau regii si emirii care se mentin la putere prin toate mijloacele, miile de opozanti care zac in inchisorile ororii.
Blocada rusa asupra exportului de cereale din Ucraina este crima de razboi, a declarat Inaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene, Josep Borrell.
Pentru prea multi dintre noi nu echivaleaza cu o crima.
Crima, spun autoritatile italiene, a fost surprinsa de camerele de supraveghere montate in statia Termini, imaginile sacadate fiind argumentul incarcerarii romancei Doina Matei. ... Atunci s-a petrecut tragedia, un accident stupid, si nu o crima.
Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?".
Crima socanta in Teleorman unde doi adolescenti au murit. Principalul suspect este un tanar de 24 de ani care ar fi ucis din gelozie.
Crima misterioasa intr-un bloc din Bucuresti, in aceasta dimineata. O femeie a fost omorata in bataie de o alta femeie, dupa ce au baut si petrecut impreuna.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia. ... Pentru anchetatori a fost clar un caz de crima.
Emilian Nicolae, seful politiei Cernavoda, a confirmat decesul barbatului si a spus ca deja este vorba despre o crima dubla.
A avut loc o dubla crima la Bran. Atacatorul si-ar fi ucis fratele si cumnata in urma unui conflict. Descoperirea a fost facuta chiar de tatal criminalului.
O crima socanta a dat peste cap intreaga comunitate dintr-un sat buzoian. Un batran de 81 de ani a murit in chinuri groaznice, dupa ce ar fi fost lovit, dezbracat de haine si legat.
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
Deputatul liberal nu a precizat despre ce scandaluri este vorba, insa surse din partid sustin ca in PNL Dolj s-au format mai multe tabere care isi disputa sefia filialei. ... BPC a desemnat, cu mai mult timp in urma o comisie centrala care sa arbitreze disensiunile de la Dolj.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
Cuza, si de pe drumul national", a precizat Dan Lupescu, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj.
Sosit ieri la Craiova, pentru a vizita zonele din Dolj in care Dunarea a facut ravagii, ministrul educatiei, Mihail Hardau, a facut un bilant al scolilor afectate de inundatii. ... Banii vor ajunge la toti cei 928 de elevi sinistrati, din mai multe comune din Dolj", a precizat Hardau.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj va aloca toti banii din fondul de rezerva catre primariile din zonele afectate de inundatii si catre institutiile care combat efectele inundatiilor.
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate. ... Favorit pentru fotoliul de presedinte al organizatiei a fost, ca si la alegerile trecute, fostul subprefect de Dolj, Ion Groza.
La aproape o luna si jumatate de la inceputul dezastrului produs in sudul judetului Dolj de revarsarea Dunarii, autoritatile au intrat, in sfarsit, in posesia notei de plata pentru reconstructie.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a trimis deja invitatii de participare catre 20 de firme din Craiova si catre cateva firme din Cluj si Bucuresti si asteapta oferte si din partea altor firme care vor sa se implice in reconstructia Noului Rast.
google-analytics.com